u-lvovi-vlashtuvali-guchnu-vechirku-v-budinku-vchenikh-u-rokovini-golodomoru-robotu-zakladu-prizupinili

У Львові влаштували гучну вечірку в Будинку вчених у роковини Голодомору - роботу закладу призупинили

 • 21558 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. У Львові блогери влаштували гучну вечірку у Роковини Голодомору. Святкування відбулося у Будинку вчених, і наразі його роботу призупинили, пише УНН з посиланням на місцеву владу.

Деталі

Відзначимо, що вечірка була в честь дня народження відомого блогера із Чернівців Олександра Заліска, який має мільйон підписників у сомережі Instagram. Серед гостей були блогери з Києва, Чернівців та Івано-Франківська. Розважав гостей ведучий Володимир Остапчук. Сама вечірка відбулась у стилі, що передбачає відверті конкурси, еротичні танці від шоу-балету, а гості виголошували тости імениннику, стоячи на столах.

Після опублікованих іменинником світлин та відео зі святкування, соцмережі вибухнули невдоволенням, адже вона припала на роковини Голодомору.

Після хвилі хейту, блогер висловився про це у сторіз і опублікував пост, у якому назвав свою вечірку найграндіознішою у році.

"27 листопада – це мій день народження. Я не обирав, коли мені народитися. Я святкую його так як хочу!.." - написав блогер у сторіз.

"Це було так кайфово. (...) Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними, і блогери винні у всіх проблемах світу. День пам’яті жертв Голодомору - важливий день. І я поважаю людей, які і правда згадують і запалюють свічку. Але не в сторіз в інстаграмі. А щиро. І не кричать популістськими заявами, які вони правильні, і після сторіз з свічкою ідуть в караоке, на концерт, в ресторан з друзями чи на футбол. До чого це лицемірство? Чому люди тільки шукають, кого б це у чомусь звинуватити? Їм настільки скучно жити?" - висловився він у пості.

Реакція влади

Щодо Будинку вчених, у якому пройшла вечірка, його звинуватили у порушенні карантину та тимчасово закрили. "Провели комісію ТЕБ і НС. За порушення карантинних вимог комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську дільність Будинку вчених Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України", - написав у Facebook перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ОЛЕКСАНДР ЗАЛІСКО (@o_zalisko)

Українські Національні Новини

Суспільство