u-lvovi-vodiy-zbiv-politseyskogo-ta-protaraniv-sluzhboviy-avtomobil

У Львові водій збив поліцейського та протаранив службовий автомобіль

 • 15168 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У Львові водій збив поліцейського та протаранив службовий автомобіль. На нього оформили три протоколи, поліцейського госпіталізували. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Львівській області.

"На проспекті Свободи близько 23 години водій заїхав у пішохідну зону і припаркувався на смузі для руху громадського транспорту. Зауваження патрульних чоловік проігнорував і пішов у розважальний заклад. На підмогу приїхав автопатруль. Коли поліцейські викликали евакуатор і він приїхав на місце, чоловік вийшов та сівши в автомобіль не виконуючи вимог поліцейських, спочатку здав назад і здійснив наїзд на патрульного, а потім здійснив зіткнення з патрульним автомобілем і втік з місця події. Патрульного госпіталізували", - сказано у повідомленні.

Поліцейські наздогнали його на вулиці Кривоноса. Оформили на нього три протоколи: за скоєну ДТП, за втечу з місця ДТП, за невиконання вимог про зупинку, а також винесли постанову за порушення стоянки. Автомобіль евакуювали. Також слідчі оформили ДТП з потерпілими.

Вже відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 2 років позбавлення волі.

Вирішується питання повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині водій у стані алкогольного сп’яніння та без документів побив поліцейського, в нього діагностували струс мозку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП