u-lvovi-z-pid-varti-vtik-figurant-smertelnoyi-dtp

У Львові з-під варти втік фігурант смертельної ДТП

 • 11236 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 25 вересня. УНН. Фігурант ДТП, який потрапив до лікарні з тілесними ушкодженнями і який перебував там під охороною працівників поліції, втік. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, передає УНН

"Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась учора, 24 вересня у Львові на вул.Стрийській, за участі автомобілів ВМW–530 та Mercedes-Benz Ser. Унаслідок цієї ДТП один із пасажирів автомобіля BMW від отриманих травм загинув на місці, а інший – отримав тілесні ушкодження та перебуває у лікарні", – зазначили у прокуратурі.

Одразу після аварії водія BMW затримали в порядку ст.208 КПК України. Але у зв'язку з отриманими тілесними ушкодженнями його доставили у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню Львова для надання медичної допомоги.

"Згодом, фігуранту, який перебував під охороною працівників поліції, за сприяння сторонніх осіб, вдалось втекти. При цьому, правоохоронцям лиходії завдали тілесних ушкоджень", – повідомили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирська поліція упіймала втікача з колонії

За цим фактом поліція розпочала досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ст.393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

Одночасно за фактом можливої службової недбалості працівників поліції, що здійснювали охорону підозрюваного, прокуратурою області внесені відомості до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст.367 КК України. Крім цього, зловмисника оголосили у розшук. Вживаються заходи для встановлення місця його перебування.

"На даний час у кримінальних провадженнях тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії", – уточнили у прокуратурі.

Нагадаємо, внаслідок зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобуса у Львові загинув чоловік

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові з-під варти втік фігурант смертельної ДТП

     • 11236 переглядiв

    "Нобелівський скандал": обвинуваченого взяли під варту

     • 10304 переглядiв

    Доходи менші за мінімалку: чи можуть відмовити у субсидії

     • 14714 переглядiв

    В Індії знову повені: є жертви

     • 10393 переглядiв

    Під Києвом у нічній ДТП загинув 16-річний скутерист

     • 14335 переглядiв

    У Мінекономрозвитку зменшили прогноз врожаю зернових

     • 12298 переглядiв