u-lvovi-zakriyut-chastinu-rizdvyanogo-yarmarku-cherez-lokdaun

У Львові закриють частину різдвяного ярмарку через локдаун

 • 14818 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Відповідно до так званого "зимового локдауну", який діятиме в Україні з 8 січня, зміниться робота й різдвяної вуличної торгівлі, яку раніше адаптували до карантинних вимог. Про це заявила директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич, передає УНН з посиланням на пресслужбу ЛМР.

"Відповідно до постанови уряду, на ярмарку всі будиночки, які реалізують сувенірну продукцію, будуть зачинені, і всі виносні столики теж будуть прибрані. Але можна здійснювати реалізацію продуктів харчування на виніс, тому продукти харчування будуть на ярмарку. Звісно, усе має бути з суворим дотриманням карантинних вимог", — пояснила Кулинич.

Нагадаємо, з 8 по 25 січня у Києві та по всій Україні буде введений локдаун через пандемію COVID-19. В КМДА нагадали, що буде заборонено у цей час.

Як повідомлялося, 9 грудня уряд підтримав постанову щодо введення жорстких карантинних заходів для боротьби з поширенням COVID-19 в Україні з 8 по 24 січня 2021 року. Глава МОЗ Степанов назвав основні причини, чому в Україні посилюють карантин.

Українські Національні Новини

Політика