u-mariupoli-gumdopomoga-opinyayetsya-na-politsyakh-magaziniv-minoboroni

У Маріуполі гумдопомога опиняється на полицях магазинів – Міноборони

 • 88483 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. У заблокованому Маріуполі гуманітарна допомога опиняється на полицях магазинів. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу в Медіацентрі Україна, передає УНН.

Цитата

"У Маріуполі через зруйновані об’єкти інфраструктури є критичні проблеми з електроенергією та водопостачанням. Невдоволення з боку місцевого населення викликають корумповані дії окупаційної влади. Зокрема, частина продуктів харчування, які завозяться т.зв. гуманітарним вантажем з території рф, опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів", - наголосив Мотузяник.

Деталі

За його словами, одночасно з цим, за минулу добу на Донеччині і Луганщині українські військові відбили дванадцять атак ворога, знищили танк, п’ять артилерійських систем, п’ять одиниць бойової броньованої техніки і п’ять автомобілів.

Мотузяник зазначив, що підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий вертоліт Ка-52, крилату ракету та БпЛА типу “Орлан-10”. Винищувач Повітряних Сил Збройних Сил України знищив крилату ракету в Чернівецькій області.

Доповнення

У заблокованому Маріуполі російські окупанти оголосили про продовження навчального року до 1 вересня.

Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко вказав, що почалась фактична анексія Маріуполя.

Українські Національні Новини

Суспільство