u-mariupoli-netvereziy-cholovik-vlashtuvav-strilyaninu-na-dityachomu-maydanchiku

У Маріуполі нетверезий чоловік влаштував стрілянину на дитячому майданчику

 • 8452 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У Маріуполі чоловік на підпитку переплутав дитячу гру з водним пістолетом та стрілянину, вирішивши втрутитися у "конфлікт". У результаті інциденту 30-річного батька одного з дітей госпіталізували з вогнепальними пораненнями до лікарні. Чоловік знаходиться у реанімації. про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Донецькій області, передає УНН.

На подвір’ї діти гралися водяними пістолетами. З вікна це побачив чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння. За словами зловмисника, йому здалося, що дорослі, які знаходилися поруч, направляли справжню зброю на дітлахів, тому чоловік вирішив врятувати малечу.

"Зловмисник з криками вибіг на подвір’я та один раз вистрелив вгору. Батьки дітей почали заспокоювати агресора, намагаючись відібрати зброю. В цей час чоловік 2 рази вистрелив в 30-річного батька одного з дітей. Пораненого було госпіталізовано до місцевої лікарні. Наразі він знаходиться в реанімації", - зазначили у прес-службі Центрального відділу поліції.

Чоловік повідомив, що купив травматичний пістолет через інтернет-мережу для самооборони. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статі передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Як повідомялв УНН, на ринку "Юліана" у Миколаєві ввечері у середу сталася бійка, під час якої один з її учасників застосував зброю, поранивши іншого. Постраждалого госпіталізовано, поліція затримала трьох причетних до конфлікту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП