u-mariupoli-okupanti-ta-kolaboranti-kradut-vtsilili-avtomobili-rozvidka

У Маріуполі окупанти та колаборанти крадуть вцілілі автомобілі - розвідка

 • 146857 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. У тимчасово зайнятому ворогом Маріуполі окупанти та колаборанти крадуть вцілілий приватний автотранспорт. Крадіжки відбуваються як з відкритих майданчиків чи стоянок, так і з закритих гаражних кооперативів. Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що окупанти крадуть будь-який вцілілий транспорт, незалежно від його вартості. Зникають машини представницького класу і дешеві моделі, такі як ЗАЗ чи GEELY.

Рашисти крадуть авто не тільки вдень, але й вночі – під час комендантської години. До того ж грабіжники часто використовують евакуатори. Грабунком займаються безпосередньо представники окупаційної адміністрації та пов’язані з нею місцеві колаборанти, вказали у ГУР.

Зазначається, що офіційно заяву про викрадення можна подати у «військову комендатуру» Маріуполя. Проте, на неофіційному рівні її представники заявляють, що шукати автомобілі треба самостійно.

Цитата

“Нерідко власники викрадених автівок знаходять їх у бойовиків так званої «міліції днр». У такому випадку вкрадені машини оголошуються «власністю днр» і будь-які подальші дії не тільки безглузді, але й небезпечні”, – інформує ГУР.

Доповнення

Рашисти розграбували музеї Маріуполя з оригіналами Куїнджі та Айвазовського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП