u-mariupoli-spivrobitnitsya-ukrposhti-privlasnila-ponad-50-tisyach-grn

У Маріуполі співробітниця "Укрпошти" привласнила понад 50 тисяч грн

 • 11008 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. До суду скерували обвинувальний акт стосовно працівниці Центру поштового зв’язку за завдання збитків "Укрпошті" на понад 50 тисяч гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування за ч. 3 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), з використанням електронно-обчислювальної техніки) стосовно оператора Центру поштового зв’язку №5 м. Маріуполя", – проінформували у відомстві.

Під час досудового розслідування з'ясувалося, що протягом 2014 року обвинувачена, зловживаючи довірою керівництва та використовуючи електронно-обчислювальну техніку під час корегування даних фінансово-господарської діяльності центру, привласнила кошти, які належать Донецькій дирекції Приватного акціонерного товариства "Укрпошта". Загальна сума збитків, які правопорушниця завдала підприємству, – понад 50 тисяч гривень.

"Наразі обвинувальний акт стосовно жінки-оператора прокуратурою погоджено та скеровано до суду", – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, колишній очільник університету на Донеччині спричинив навчальному закладу збитки у розмірі 6,7 мільйонів грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП