u-mariupoli-vidbuvsya-miting-z-nagodi-dnya-konstitutsiyi-ukrayini

У Маріуполі відбувся мітинг з нагоди Дня Конституції України

 • 21038 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. У Маріуполі в Донецькій області відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Конституції України. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Оперативного командування "Схід" Збройних Сил України.

"Сьогодні в Маріуполі з нагоди Дня Конституції України біля пам'ятника українському поетові та громадському діячеві Тарасу Шевченку відбувся урочистий мітинг", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у святковому заході взяли участь військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату полковник Віктор Павлюк, командир бригади територіальної оборони Донецької області полковник Андрій Галдак, військовослужбовці Донецького гарнізону, представники міської влади, депутати, представники силових структур.

"Програма почалася з виконання Гімну України та короткого екскурсу в історію нашої країни, також для всіх присутніх пролунали пісні про рідну неньку Україну та любов до Батьківщини. Після секретар міської ради Степан Махсма та радник губернатора Донецької області Микола Трофименко привітали всіх маріупольців та гостей міста з Днем Конституції", - зазначається в повідомленні.

Завершився мітинг покладанням квітів до підніжжя пам'ятника Тарасу Шевченку.

Нагадаємо, Зеленський поклав квіти до пам’ятника творцю першої української Конституції Пилипу Орлику.

Як повідомлялося, в Україні сьогодні святкують День Конституції.

Українські Національні Новини

Суспільство