u-mariupoli-z-mashini-okupantiv-guchnomovtsem-ogoloshuyut-feyki-pro-evakuatsiyu-ta-odesu-miskrada

У Маріуполі з машини окупантів гучномовцем оголошують фейки про евакуацію та Одесу - міськрада

 • 187505 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. У Маріуполі їздить машина російських окупантів з гучномовцем і оголошує фейкову інформацію, що Запоріжжя вже не приймає біженців і треба їхати в росію, а також, що "Одесу вже взяли". Міськрада Маріуполя наголошує, що це дезінформація, пише УНН.

Цитата

"У Маріуполі їздить машина російських окупантів з гучномовцем і оголошує, що Запоріжжя вже не приймає біженців і треба їхати в росію, а також що Одесу вже взяли. Окрім того, росіяни в селі Нікольске наголошують, що єдина можливість евакуації - автобусами в Ростов та що Україна їх кинула на призволяще.

Все це свідома дезінформація окупантів, аби не тільки зірвати евакуаційний процес, але й свідомо налаштувати маріупольців проти власної країни", - наголосили у Маріупольській міськраді.

Деталі

У мерії Маріуполя наголосили, що наразі триває евакуація в Запоріжжя, де ми чекаємо кожного. Окрім того - евакуація з Нікольського в процесі, якби складно воно не йшло, додали у міськраді.

"Україна своїх не кидає. Прохання до всіх - поширюйте правду. Пишить. Дзвонить своїм близьким. Ми будемо робити все, аби жоден маріуполець не залишився заручником в лапах окупанта", - підкреслили у Маріупольській міськраді.

Доповнення

Російські окупанти насильно вивозять тисячі жителів Маріуполя до рф.

Українські Національні Новини

Суспільство