u-mariupoli-zaginuv-ekskapitan-zbirnoyi-ukrayini-z-vodnogo-polo-minmolodsportu

У Маріуполі загинув екскапітан збірної України з водного поло - Мінмолодьспорту

 • 159152 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. У Маріуполі загинув екскапітан збірної України з водного поло, гравець команди "Іллічівець" Євген Обедінський, повідомили у Міністерстві молоді та спорту України, пише УНН.

Цитата

"У Маріуполі загинув екскапітан збірної України з водного поло, гравець команди "Іллічівець" Євген Обедінський. 39-річного спортсмена розстріляли російські окупанти, коли він чергував на балконі своєї квартири", - повідомили у міністерстві у Telegram.

Деталі

У Маріуполі, як вказано, мешканці будинку чергували по дві години, аби вчасно повідомити про пожежу чи руйнування, які могли виникнути при обстрілах.

"Після смерті Євгена круглою сиротою залишилася його 12-річна донька Кіра. Дівчинка намагалася з групою людей пішки евакуюватись з Маріуполя, але її поранило мінними уламками, окупанти вивезли Кіру в лікарню Донецька. Дідусь дівчинки, Олександр Обедінський, звернувся до спортивних організацій та волонтерів, аби допомогти вивезти онуку з непідконтрольних Україні територій", - вказали у Мінмолодспорту.

Доповнення

В Офісі Генпрокурора повідомили раніше, що російські окупанти викрали 12-річну дівчинку з блокадного Маріуполя, відкрито провадження.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Полтавщину атакували ракетами та з авіації - голова ОВА

     • 188542 переглядiв

    У Києві з початку війни пошкоджено 154 житлові будинки

     • 683853 переглядiв

    Anonymous заявили, що вони зламали сервери РПЦ

     • 181391 переглядiв