u-mayetku-saldo-proveli-obshuki-viyavleno-dokumenti-z-vkazivkami-rf-do-vchinennya-zlochiniv-v-ukrayini

У маєтку сальдо провели обшуки: виявлено документи з вказівками рф до вчинення злочинів в Україні

 • 910916 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Працівники Державного бюро розслідувань провели обшук у головного колаборанта Херсонської області володимира сальдо. У його маєтку знайдено документи з прямими вказівками рф до вчинення злочинів в Україні. Про це УНН пише з посиланням на пресслужбу ДБР.

Деталі

Так, у маєтку сальдо та за місцем проживання поплічників зрадника виявлено документи рф з прямими вказівками до вчинення злочинів проти України.

Зокрема, є відомості щодо структури окупаційної адміністрації та нарахування зарплатні в рублях. Знайдено конспекти, в яких занотувались особливості законодавства рф. Також виявлено довідки щодо херсонських патріотів та активістів.

“Окремої уваги заслуговує бібліотека сальдо, де він напевно і набирався ідеології щодо великої росії. Поряд з такими виданнями, як "Императрица Екатерина ІІ", "россия. Великия Судьба", "москва. Размышления в фотографиях", сусідить посібник "Радость сексу. Книга о премудростях любви". Також багато радянської геральдики та нагород і георгіївських стрічок”, – йдеться в повідомленні.

Доповнення

5 жовтня Служба безпеки України повідомила про підозру колаборанту володимиру сальдо та іншим зрадникам, які допомагають окупантам на тимчасово окупованих територіях Херсонської області.

У вересні СБУ повідомила про підозру новій заступниці гауляйтера Херсонщини володимира сальдо катерині губарєвій, яка раніше очолювала "міністерство закордонних справ днр".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    2022 рік встановив рекорд як найспекотніший у Франції

     • 487860 переглядiв