u-mecheti-v-bagdadi-progrimili-vibukhi-25-lyudey-postrazhdali

В Багдаді у мечеті прогриміли вибухи, 25 людей постраждали

 • 10090 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Міністерство внутрішніх справ Іраку повідомило, що в понеділок в одній з шиїтських мечетей Багдада сталися два вибухи, в результаті чого одна людина загинула, ще 25 людей поранено. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

У понеділок в одній з шиїтських мечетей на південному заході Багдада було підірвано вибуховий пристрій, пізніше терорист-смертник привів в дію пояс з вибухівкою. В результаті вибухів загинула одна людина, ще 25 отримали поранення. Про це повідомило джерело в МВС Іраку.

За словами представників МВС Іраку, відразу після інциденту іракський загін безпеки оточив район події і почав розслідування. Всіх поранених госпіталізували.

Поки жодна організація не взяла на себе відповідальність за вибухи. Раніше екстремістське угруповання "Ісламська держава" ІГ часто здійснювала в Іраку подібні теракти.

У грудні 2017 року Ірак повідомив про перемогу в боротьбі проти ІГ. Але екстремісти, що залишаються на території країни, іноді здійснюють напади.

Нагадаємо, в результаті вибуху в п'ятницю , 21 червня, в шиїтській мечеті в східній частині Багдада загинули семеро людей, більше 20 поранені.

Українські Національні Новини

Новини Світу