u-meksikanskiy-zatotsi-pozhezha-na-pidvodnomu-truboprovodi

У Мексиканській затоці - пожежа на підводному трубопроводі

 • 24837 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. У Мексиканській затоці сталася пожежа на підводному трубопроводі, що експлуатується мексиканською державною нафтовою компанією Pemex. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Від судноплавних компаній не повідомлялося про жодні поранення та серйозні наслідки для виробництва.  За попередніми даними, причиною інциденту став витік, викликаний несправністю одного з клапанів.

Екіпаж Pemex використовував азот для управління вогнем із трубопроводу, який використовувався для транспортування нафти та газу. Згідно з повідомленням, корабель, який прибув пізніше вранці, намагався перекрити клапан трубопроводу.

Додатково

Ku Maloob Zaap - один із найпродуктивніших проектів Pemex, на який припадає понад 40% з 1,68 мільйона барелів щоденного видобутку нафти. На момент інциденту розробка виробляла 726 000 барелів сировини на день (bpd), згідно з повідомленням про інцидент.

Нагадаємо

В результаті вибуху та пожежі на найбільшому румунському Чорноморському нафтопереробному заводі “Петромідія” загинула одна особа, ще 5 постраждали.

Українські Національні Новини

Новини Світу