u-meksikanskiy-zatotsi-zagorilasya-naftova-platforma-odna-lyudina-zaginula-ye-travmovani-ta-znikli-bezvisti

У Мексиканській затоці загорілася нафтова платформа: одна людина загинула, є травмовані та зниклі безвісти

 • 15788 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. На нафтовій платформі KU-Alfa компанії Pemex в Мексиканській затоці стався вибух, а після нього виникла пожежа. Внаслідок інциденту одна людина загинула, ще низка отримали опіки та поранення. Про це пише УНН з посиланням на сайт компанії Pemex.

Деталі

Відомо, що серед працівників Petróleos Mexicanos троє поранених, одна людина з нервовим зривом і одна людина загинула. Серед працівників компанії Cotemar - 3 людей отримали травми та 3 зникли безвісти. Двоє працівників фірми з контролю умов та доброчесності зникли безвісти.

У компанії додають, що на даний час проводиться пошук зниклих безвісти співробітників, а також проводиться оцінка нанесеного збитку.

¡DE ÚLTIMO MOMENTO!

Se incendia una plataforma marina de Pemex en el Golfo de México.

El incendio en la plataforma Ku-Alfa continúa fuera de control, inmediatamente se activó el protocolo de evacuación.

Parte 1/2 pic.twitter.com/gZNgxab5B8

— Terror y datos curiosos (@cuentode_terror) August 23, 2021

Reportan varios lesionados, ambulancias de Pemex y de la Cruz Roja están a la espera del arribo de los helicópteros que trasladan a los lesionados, quienes serán atendidos en los diversos hospitales de Ciudad del Carmen, Campeche.

Parte 2/2 pic.twitter.com/xnO7knsPF8

— Terror y datos curiosos (@cuentode_terror) August 23, 2021

Доповнення

Раніше УНН писав, що у Мексиці в штаті Веракрус через удар блискавки сталася пожежа на нафтохімічному підприємстві державної компанії Petróleos Mexicanos. Загорілася вежа підприємства, де з нафти отримують етилен.

Українські Національні Новини

Новини Світу