u-meksitsi-vbili-simyu-iz-9-amerikanskikh-mormoniv

У Мексиці вбили сім’ю із 9 американських мормонів

 • 23766 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. У Мексиці біля кордону зі США банда злочинців вбила 9 членів сім’ї мормонів з подвійним мексикансько-американським громадянством. Про це інформує CNN, інформує УНН.

Члени мормонської спільноти були атаковані під час подорожі поблизу кордону між США та Мексикою. Дев'ять членів сім'ї - всі з подвійним американсько-мексиканським громадянством - були вбиті, про що розповів Алекс Лебарон - один із родичів жертв.

За інформацією джерела, в результаті нападу вбили трьох жінок, чотирьох маленьких дітей та двох немовлят.

"Жінки та діти (віком від 10 місяців до 14 років) були піддані жорстокому катуванню і були спалені заживо", - розповів Лебарон. Лебарон також розповів, що семеро поранених дітей були терміново перевезені з Мексики до штату Арізона.

Попередня інформація вказує на те, що три транспортні засоби, які подорожували між мексиканськими штатами Сонора та Чіуауа в районі Сьєрра-Мадре Окцидент, зазнали нападу злочинних угруповань.

"Постраждалими були переважно жінки та діти, неповнолітні були знайдені поблизу з пораненнями. Члени сім'ї жертв сказали, що інцидент трапився, коли сім'ї переїжджали з Бавіспе, Сонори, в Янос, Чихуахуа", - повідомили в CNN.

Також на подію відреагував президент США Дональд Трамп, який зазначив, що убиті стали жертвами війни наркокартелів.

"Чудова родина та друзі зі штату Юта стала жертвою двох наркокартелів, які вели перестрілку, в результаті чого було вбито багато чудових американців, у тому числі маленьких дітей. Якщо Мексиці потрібна допомога в очищенні від цих монстрів, Сполучені Штати готові та здатні долучитися та зробити роботу швидко та ефективно", - написав Дональд Трамп у Twitter.

Як повідомлялося раніше, на авторинку в Мексиці в результаті стрілянини загинули п'ятеро людей.

A wonderful family and friends from Utah got caught between two vicious drug cartels, who were shooting at each other, with the result being many great American people killed, including young children, and some missing. If Mexico needs or requests help in cleaning out these.....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 5, 2019

Українські Національні Новини

Новини Світу