u-meksytsi-narkokartel-uziav-u-zaruchnyky-30-hromadian-hruzii

У Мексиці наркокартель узяв у заручники 30 громадян Грузії

 • 52666 переглядiв

Наркокартель у Мексиці взяв у заручники 30 громадян Грузії, в тому числі малолітніх дітей, і вимагає за їх звільнення викуп у розмірі 90 000 доларів США.

У Мексиці наркокартель викрав 30 громадян Грузії. Злочинна організація вимагає викуп у розмірі 90 тис. доларів. Серед тих, хто потрапив у заручники, є малолітні діти, повідомив грузинський телеканал "Мтаварі архі" з посиланням на відео, яке надіслало анонімне джерело, передає УНН.

Деталі

Як уточнює телеканал, взяті в полон грузинські громадяни намагалися переїхати з Мексики до США через кордон. За інформацією "Мтаварі архі", половину із запитаної картелем суми вже виплачено.

Як повідомляє телеканал, громадяни Грузії перебувають у полоні вже три дні. Стверджується, що, крім них, картель взяв у заручники 90 іноземців.

Доповнення

16 березня Міністерство закордонних справ Грузії повідомило, що грузинське посольство в Мексиці підтримує зв'язок із місцевою міграційною службою для виявлення перебування грузинських громадян. Посольство залишається на зв'язку із членами сімей викрадених людей, йдеться у заяві МЗС.

На пляжі у Мексиці під час аварійної посадки літака з парашутистами загинув чоловік12.02.24, 18:10 • [views_0]

Лілія Подоляк

Кримінал та НП