u-melitopoli-cholovik-kinuv-granatu-u-grupu-lyudey

У Мелітополі чоловік кинув гранату у групу людей

 • 6724 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У місті Мелітополь Запорізької області чоловік кинув гранату у бік компанії молодих хлопців, у результаті чого сам отримав поранення та травмував іншу людину. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП у Запорізькій області.

"3 жовтня близько 22:00 надійшло повідомлення, що біля крамниці на вулиці Івана Франка в Мелітополі стався вибух невідомого предмета", - йдеться у повідомленні.

Співробітниками поліції встановлено, що місцевий жиетль 1974 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, біля магазину кинув у напрямку трьох хлопців 1999 років народження гранату "РГД-5".

Внаслідок вибуху один з хлопців та зловмисник отримали незначні тілесні ушкодження, їх доставили до лікарні, де їм була надана медична допомога, госпіталізація не знадобилась.

З місця події правоохоронці вилучили металеві уламки корпусу гранати "РГД-5" та металеве кільце з запобіжною чекою.

Крім цього, за місцем проживання правопорушника поліцейськими вилучено гранату "РГД-5" із запалом.

Усе вилучене направлено на проведення дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 30 вересня у Мелітополі чоловік стріляв з балкона багатоповерхового житлового будинку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП