u-merezhi-povidomili-scho-u-krivomu-rozi-pomerli-11-patsiyentiv-na-shvl-pid-chas-vidklyuchennya-svitla-politsiya-sprostovuye

У мережі повідомили, що у Кривому Розі померли 11 пацієнтів на ШВЛ під час відключення світла. Поліція спростовує

 • 30002 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. У Кривому Розі поліція провела перевірку інформації, яку поширили блогери, про те, що в лікарні міста під час відключення світла померли 11 пацієнтів, які перебували на ШВЛ. Цей факт не підтвердився. Про це повідомили у поліції Криворізького районного управління поліції, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що 9 листопада під час моніторингу мережі Інтернет, в одному із телеграм каналів, працівники поліції виявили інформацію суспільно-резонансного характеру. Так в повідомленні йшлося про смерті 11 пацієнтів, хворих на “Covid-19”, внаслідок вимкнення електропостачання в приміщені однієї з лікарень Криворізького району.

Дана інформація була зареєстрована в порядку передбаченим чинним законодавством та розпочато перевірку.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що у вказану в повідомленні дату, виключень електроенергії у лікарні не відбувалося, також масових смертей пацієнтів не зафіксовано.

Додамо

Наразі перевірка триває.

Нагадаємо

В Україні зафіксовано вже 3,1 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу, 8 листопада, - майже 19 тисяч, зростання майже на половину проти показника днем раніше. Госпіталізовано за добу при цьому близько 3 тисяч осіб, що менше, ніж напередодні. Антирекорд летальних випадків - 833.

Українські Національні Новини

Суспільство