u-merezhi-zyavilosya-video-intsidentu-slidchikh-i-medpratsivnikiv-pid-chas-zatrimannya-eks-golovi-banku-mikhaylivskiy

У мережі з’явилося відео інциденту слідчих і медпрацівників під час затримання екс-голови банку "Михайлівський"

 • 10178 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. На Facebook-сторінці дружини екс-голови банку “Михайлівський” Ельміри Дорошенко опубліковано відео інциденту медпрацівників зі слідчими під час затримання І.Дорошенко, повідомляє УНН.

Бригада швидкої допомоги приїхала на виклик до слідчого ізолятора, де на той час перебував банкір. Незважаючи на високий тиск та гіпертонічний криз, слідчі заборонили медпрацівникам госпіталізувати хворого та наказали надати меддопомогу на лавці біля ІТТ.

На запитання адвокатів, чому І.Дорошенко не везуть до лікарні, медпрацівниця відповіла, що госпіталізація необхідна, проте вони не хочуть, аби їм так само, як і адвокатам, правоохоронці розірвали одяг.

Нагадаємо, І.Дорошенко мав вийти з ізолятора у четвер 22 червня, оскільки було виконано рішення суду та сплачена застава. Однак, на виході з ІТТ його знов затримали. Адвокати І.Дорошенко поскаржилися до Дніпровського районного суду столиці на неправомірне затримання і суд підтвердив, що банкіра затримали незаконно.

Раніше УНН повідомляв, що рік тому Нацбанк визнав банк “Михайлівський” неплатоспроможним, а керівництво звинуватив у доведенні банку до банкрутства. За цим фактом майже рік триває розслідування кримінального провадження проти І.Дорошенко. Проте у травні поточного року суд визнав рішення Нацбанку незаконним та спростував обвинувачення на адресу екс-керівників банку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП