u-merezhu-zlili-drugiy-epizod-finalnogo-sezonu-igri-prestoliv

У мережу "злили" другий епізод фінального сезону "Ігри престолів"

 • 13650 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Деякі фанати "Ігри престолів" випадково отримали доступ до другого епізоду 8 сезону серіалу раніше офіційної дати виходу серії після того, як в Німеччині стався витік відео з Amazon Prime, передає УНН, посилаючись на Insider.

Так, деякі користувачі Reddit повідомили про можливість перегляду другого епізоду, навіть якщо він ще не транслювався в домашній мережі HBO, пише видання. Люди в Німеччині, які підписалися на відео Amazon Prime і купили 8-й сезон, змогли отримати доступ до невипущеного офіційно епізоду, подивилися прем'єру 8-го сезону до титрів, після яких їх чекав бонус у вигляді другої серії.

Деякі фанати були схвильовані, отримавши ексклюзивний доступ до нового епізоду, інші ж цікавилися, де вони могли б подивитися "злитий" контент самостійно.

Один користувач Reddit навіть запропонував метод для людей, спраглих подивитися "злитий" епізод, незалежно від того, живуть вони в Німеччині чи ні.

Це не перший раз, коли епізод Ігри престолів просочився в мережу раніше ефірного часу.

Прем'єра восьмого сезону, який також є останнім сезоном "Ігри престолів", була так само "злита" минулого тижня. Витік стався, коли DirecTV Now випустив епізод 1 за чотири години до фактичного часу виходу в 9 вечора в неділю.

Витік другого епізоду пізніше був видалений з Amazon Prime, повідомляє видання.

Як повідомляв УНН, прем'єру першої серії заключного сезону серіалу "Гра престолів" (Game of Thrones), яка відбулася в неділю, подивилися близько 17,4 млн американських глядачів.

Українські Національні Новини

Культура