u-mikolayevi-cholovika-zlovili-na-nepristoynostyakh-pid-chas-golosuvannya

У Миколаєві чоловіка зловили на непристойностях під час голосування

 • 9254 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. На одній із виборчих дільниць Миколаєва чоловік, кидаючи бюлетень до урни, порушив громадський порядок із непристойними діями. Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Подія сталась в Інгульському районі близько 11:20 на одній із виборчих дільниць.

5️5-річний місцевий мешканець, коли кидав свій бюлетень до урни, порушував громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось непристойними діями.

На місце події прибули правоохоронці, які доставила чоловіка до відділку поліції для з’ясування усіх обставин події та мотивів вчинення хуліганських дій.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у столиці поліцейські склали протоколи на чоловіка, який пошкодив бюлетені. П’яний чоловік пояснив свій вчинок тим, що він не підтримує жодного із кандидатів у народні депутати.

Українські Національні Новини

Політика