u-mikolayevi-sumakh-chernigovi-kharkovi-ta-okhtirtsi-ukrayinski-viyskovi-ne-dayut-prosuvatisya-vorogu-arestovich

У Миколаєві, Сумах, Чернігові, Харкові та Охтирці українські військові не дають просуватися ворогу – Арестович

 • 99042 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. У Миколаєві, Сумах, Чернігові, Харкові та Охтирці українські військові не дають просуватися вперед російським окупантам. Про це заявив на брифінгу радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

"Збройні сили України та інші сили оборони продовжують оборонну операцію по утриманню противника на наступних оперативних напрямках: Київ, Суми, Чернігів, Харків, Миколаїв, Запоріжжя", - сказав Арестович.

Деталі

За словами Арестовича, ворог намагається просуватися в цих напрямках, але зазнає втрат та ударів ракетних, артилерійських військ й авіації ЗСУ.

"Героїчно тримається Миколаїв, Суми, Чернігів, Харків, Охтирка. ( Військові - ред.) завдають втрат ворогу й не дають просуватися вперед. Темпи просування ворога суттєва уповільнилися й зараз на окремих напрямках де вони наступали, практично зупинено, а ті сили, які продовжують рухатись малими силами, проводять попередню розвідку й не становлять суттєвої загрози в тих містах, в яких вони зазначають у своїх інформаційних повідомленнях", - розповів Арестович.

Доповнення

Генеральний штаб ЗСУ повідомляв, що російські окупанти продовжують наступальну операцію, але темп просування їхніх військ значно уповільнився.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Евакуацію з Сум призупиняли через обстріли - нардеп

     • 68187 переглядiв

    Окупанти не захопили Ізюм, там тривають бої – Арестович

     • 89500 переглядiв

    З Ірпеня вже евакуювали понад 150 осіб

     • 85506 переглядiв