u-mikolayivskomu-richporti-vantazhnik-rukhayuchis-zadnim-khodom-na-smert-zbiv-kolegu

У Миколаївському річпорті вантажник, рухаючись заднім ходом, на смерть збив колегу

 • 11475 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. У Миколаївському річковому порті працівник під час виконання роботи із завантаження добрив рухався заднім ходом та наїхав на колегу, внаслідок чого остання загинула. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС.

"4 січня близько 23:39 на території "Миколаївського річкового порту" ДП АСК "Укррічфлот" 23-річний працівник підприємства, виконуючи роботи з завантаження добрив, керуючи навантажувачем марки JCB 535 та рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 44-річну працівницю зазначеної організації, яка контролювала хід проведення робіт, але не мала на собі світловідбиваючої жилетки та каски. В результаті наїзду жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що слідчі за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини". Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває розслідування.

Нагадаємо, у Горохівському районі Волинської області чоловік на підприємстві спрямував струмінь води з миючого апарата в колегу, від потрапляння рідини в рот чоловік помер. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП