u-mininfrastrukturi-anonsuvali-novi-vnutrishni-aviareysi

У Мінінфраструктури анонсували нові внутрішні авіарейси

 • 15676 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. З квітня розпочнуться регулярні авіарейси Миколаїв – Київ, а також низка інших. Про це повідомили УНН у пресслужбі Мінінфраструктури.

"Політика Мінінфраструктури з розвитку внутрішнього авіасполучення знаходить підтримку в авіакомпаній. З 18 травня розпочнуться регулярні рейси з Миколаєва до Києва", - вказали у міністерстві, додавши, що уже почався продаж квитків за ціною від 619 грн.

Також зазначається, що з квітня мають розпочатися регулярні рейси однієї з авіакомпаній одразу між шістьма містами України – Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом, а у листопаді цього року також можна буде полетіти до Івано-Франківська.

Як вказано, також підготовлено законопроект про скасування ПДВ для внутрішніх авіарейсів. Проект закону створює сприятливі умови для виходу на ринок більшої кількості авіакомпаній і зниження ціни на авіаквитки, додали у відомстві.

"Окрім цього, йде активна робота над розвитком регіональних летовищ. У найближчих планах модернізація аеропорту в Ізмаїлі та підготовка проєкту для будівництва аеропорту в Мукачево. Нещодавно оголошено переможця на розробку проєкту нової злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту "Дніпропетровськ", - додали у Мінінфраструктури.

Нагадаємо, за даними Кабміну, за е-посвідченням водія можна буде реєструватися на авіарейс чи поїзд.

Українські Національні Новини

Економіка