u-mininfrastrukturi-nazvali-poperednyu-prichinu-dtp-na-zhitomirschini-ta-mikolayivschini

У Мінінфраструктури назвали попередню причину ДТП на Житомирщині та Миколаївщині

 • 15531 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Серед головних причин аварій у Миколаївській і Житомирській розглядається недотримання правил дорожнього руху, зокрема, перевищення швидкості. Про це УНН повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

"Аварії у Миколаївській і Житомирській областях відбулися за участі переобладнаних маршрутних автобусів, а також великогабаритного транспорту. Серед головних причин ДТП розглядаються недотримання правил дорожнього руху, зокрема, перевищення швидкості", - повідомив заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

Нагадаємо, автопригода сталася на трасі Київ - Чоп, у Житомирській області, сьогодні вранці: маршрутка в'їхала у вантажівку. У результаті загинули 10 людей, ще 10 постраждали. У Житомирській області оголосили жалобу за загиблими у ДТП.

Нагадаємо, на автодорозі Київ - Одеса, у Миколаївській області, сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса, що рухався за маршрутом "Одеса-Гомель", з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка, за попередніми даними, стояла з правого боку проїзної частини через несправність. У результаті загинули п'ятеро осіб, ще 12 госпіталізовані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП