u-minmolodsportu-poyasnili-yaki-zmagannya-budut-vidkritimi-dlya-vbolivalnikiv-pid-chas-karantinu

У Мінмолодьспорту пояснили, які змагання будуть відкритими для вболівальників під час карантину

 • 15196 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. У Міністерстві молоді та спорту розповіли, що під час карантину не будуть допускатись вболівальники на спортивні заходи, крім міжнародних змагань та матчів, за умови погодження з МОЗ та дотримання протиепідемічних заходів. Про це повідомляє УНН із посилання на Telegram-канал Міністерства молоді та спорту України.

"Відповідно до нових змін у постанові Кабінету міністрів України про карантин від 13 жовтня повідомляємо: на території регіону, на якій установлено "зелений", "жовтий" та "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки, дозволяється проведення спортивних заходів спортсменів: національних збірних команд України з олімпійських, неолімпійських, національних видів спорту, видів спорту осіб з інвалідністю, спортсменів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент УАФ: зараз непроста ситуація в країні, але ми повинні розуміти, що футбол для глядачів.

Зазначається, що проведення спортивних заходів дозволяється без глядачів.

"Крім міжнародних змагань та матчів, які можуть проводитися із глядачами за окремим погодженням із Міністерством охорони здоров’я, а також за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учасників", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, президент УЄФА не виключив перенесення ЄВРО-2020 до однієї країни через пандемію.

Українські Національні Новини

Здоров'я