u-minoboroni-ozvuchili-pozitsiyu-schodo-pidozr-kolishnim-posadovtsyam

У Міноборони озвучили позицію щодо підозр колишнім посадовцям

 • 928466 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. У Міністерстві оборони України відреагували на інформацію про вручення підозри колишнім посадовцям і наголосили - службові перевірки тривають, а також наголосили, що сповідують нульову толернатність до корупції, передає УНН із посиланням на заяву Міноборони.

Деталі

У Міноборони наголосили - демонструють відкритість та прозорість у своїй діяльності та всіляко сприяє правоохоронним органам у проведенні процесуальних заходів.

"З приводу інформації щодо оголошення підозри колишнім посадовцям системи Міністерства оборони України слід наголосити, що у оборонному відомстві, зі свого боку, за даними фактами проводяться службові перевірки.

У системі Міноборони сповідується нульова толерантність до корупції і кожна інформація про можливі її прояви ретельно перевіряється. У випадку підтвердження фактів, уповноважені органи надають правову оцінку, а Міністр оборони України здійснює відповідне реагування та приймає необхідні кадрові рішення", - йдеться у заяві.

У відомстві нагадали, що у грудні 2022 року був відсторонений від обов’язків, а в січні 2023 року звільнений з посади виконуючий обов’язки директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони.

Також 24 січня 2023 року відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів України заступника Міністра оборони України було звільнено з посади.

Нагадаємо

За повідомленням Офісу Генпрокурора, колишньому очільнику Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України Богдану Хмельницькому повідомлено про підозру у закупівлі неякісних бронежилетів на понад 100 млн грн. СБУ ініціювала відкликання цієї партії бронежилетів на склади Міноборони.

Українські Національні Новини

Політика