u-minoboroni-rozpovili-detali-pro-poranenikh-vchora-ukrayinskikh-viyskovikh

У Міноборони розповіли деталі про поранених вчора українських військових

 • 8908 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Усі українські військові, які внаслідок вчорашніх обстрілів бойовиків на Донбасі були поранені, отримують належну медичну допомогу. Про це сьогодні під час брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"Унаслідок обстрілів двоє наших захисників було поранено, ще двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали бойові травми. Також вчора в результаті підриву на мінно-вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання один військовослужбовець зазнав поранень і ще один — бойового травмування. Ще двоє військовослужбовців загинули та один отримав бойову травму з особистої необережності внаслідок спрацювання вибухового пристрою", - сказав Мотузяник.

Він додав: "Усі військовослужбовці, які отримали поранення та бойові травми, отримують кваліфіковану медичну допомогу в медичних закладах".

Крім того, як зазначив Мотузяник, з приводу підриву на вибуховому пристрої і отримання бойової травми одним із військових призначено службову перевірку.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП