u-minoboroni-rozpovili-pro-stan-poranenikh-uchora-viyskovikh

У Міноборони розповіли про стан поранених учора військових

 • 8112 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Минулої доби поблизу населеного пункту Південне відбулось бойове зіткнення між військовослужбовцями Збройних сил України та російсько-окупаційними бойовиками, внаслідок чого двоє українських військових загинули, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення Міноборони України.

Згідно з повідомленням, на південній околиці села Південне була виявлена диверсійна група противника у кількості до 10 осіб. Українські військові відкинули противника від позицій ЗСУ. Ворог зазнав втрат.

"В результаті бойового зіткнення та шквального вогню противника, на превеликий жаль, наші Українські захисники також мають безповоротні втрати. На полі бою героїчно загинули військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила — молодший сержант Андрій Маслов (1987 р.н.) та солдат В’ячеслав Куцмай (1986 р.н.). Саме вчора, 21 травня, у Андрія Маслова був День народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким наших героїв, а також їх бойовим товаришам із Королівської бригади. Вічна шана та пам’ять нашим захисникам, які загинули захищаючи Україну від збройної агресії РФ", - йдеться у повідомленні.

Ще 4 військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила було поранено. Їх доставлено до військового мобільного госпіталю. Стан здоров’я усіх чотирьох наших захисників — задовільний.

Загалом протягом минулої доби на Донбасі було зафіксовано 53 прицільних обстрілів, з них 21 – на Луганському напрямку, та 28 – на Донецькому.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу бойовиків у прифронтовому Зайцевому поранено 60-річну мирну жительку, її госпіталізували з мінно-вибуховою травмою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП