u-minoboroni-utochnili-informatsiyu-pro-zvilnennya-kiyivskoyi-oblasti-zsu-zvilnili-s-vishegrad

У Міноборони уточнили інформацію про звільнення Київської області: ЗСУ звільнили с.Вишеград

 • 130094 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр під час телемарафону повідомила, що у виступі заступника начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександра Грузевича мова йшла не про місто Вишгород і не Вишгородський район, а Вишеград, передає УНН.

Деталі

Маляр розповіла, що інформація про нібито звільнення від російських окупантів м. Вишгород у Київській області не відповідає дійсності. Зазначене місто не було захоплене загарбниками.

Заступник міністра оборони уточнила, що окупантів вдалося вибити з села Вишеград.

"Так буває, оскільки у нас дуже багато зараз інформації. Бойові дії ведуться практично по всій країні. І якщо свого часу ми зосереджувалися на Донецькій та Луганській областях, і вся країна знала населені пункти (у зазначених областях), було все просто і очевидно. Зараз справді складно. Обмовки трапляються і бувають помилки образливі. Але якщо вони є, то важливо їх виправити", - сказала Маляр.

Нагадаємо 

Голова Київської обласної воєнної адміністрації Олександр Павлюк повідомив, що рух трасою Київ-Житомир, який був заблокований через російську окупацію деяких населених пунктів, може бути відновлений вже найближчим часом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП