u-minoboroni-virmeniyi-zayavili-scho-azerbaydzhan-obstrilyav-mashini-rosiyskikh-prikordonnikiv

У Міноборони Вірменії заявили, що Азербайджан обстріляв машини російських прикордонників

 • 132989 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. У Міноборони Вірменії заявили про обстріл Азербайджаном машини російських прикордонників. У відомстві зазначили, що артилерійські удари були завдані пункту дислокації Прикордонних військ фсб рф на сході Вірменії, передає УНН.

Деталі

Як підкреслили у відомстві, машини, які потрапили під обстріл, здійснювали гуманітарну місію. Про постраждалих внаслідок інциденту не повідомляється.

Цитата

"Станом на 15:00 ситуація на вірмено-азербайджанському кордоні знову загострилася. Починаючи з 13:00 ... противник відновив інтенсивні обстріли реактивної артилерії, в тому числі по мирних населених пунктах.

Примітно, що обстрілу з важкої артилерії також зазнали будівля та автомобіль фсб рф, який виконував гуманітарну місію в зоні бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними міноборони Вірменії, "разом з ракетними ударами азербайджанські підрозділи також відновили спроби просування своїх позицій. Збройні сили Республіки Вірменія вживають усіх необхідних заходів для адекватної відповіді противнику".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вірменії на фоні загибелі військових розпочалися протести з вимогою відставки Пашиняна

Доповнення

13 вересня підрозділи збройних сил Азербайджану розпочали інтенсивний обстріл вірменських позицій з артилерії та великокаліберних гармат.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що внаслідок відновлення бойових дій на кордоні з Азербайджаном загинуло майже 50 вірменських військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Новини Світу