u-minreintegratsiyi-oprilyudnili-draft-proektu-programi-diyalnosti

У Мінреінтеграції оприлюднили "драфт" проекту програми діяльності

 • 8169 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України оприлюднило драфт проекту програми діяльності. Про це повідомляє пресслужба міністерства, інформує УНН.

"У драфті проекту опрацьовано і враховано ідеї громадських організацій та експертного середовища, що надійшли у рамках його підготовки протягом 17-24 квітня. Пропозиції до драфту збиратимуться протягом двох тижнів – до 2 червня 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що МТОТ просить надсилати свої ідеї та ініціативи за адресою myroshnychenko@kmu.gov.ua.

У Мінреінтеграції нагадали, що з 17 до 24 квітня поточного року свої пропозиції для врахування при розробці драфту проекту програми діяльності Мінреінтеграції надіслали кілька десятків громадських організацій та експертів.

"Міністерство дуже вдячне всім громадським організаціям, експертам та правозахисникам, які долучилися до співпраці, а також представництву Президента України в АР Крим", - підсумували у МінТОТ.

Також у міністерстві пропонують ознайомитись із пропозиціями, що вже надійшли.

Як повідомлялося раніше в УНН, Україна чекає допомоги Великої Британії і США щодо порушеного Будапештського меморандуму – Резніков.

Українські Національні Новини

Політика