u-minyusti-rozpovili-yak-pratsyuvatimut-antireyderski-shtabi-tsogo-roku

У Мін'юсті розповіли, як працюватимуть антирейдерські штаби цього року

 • 13014 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Сьогодні на засіданні уряду було схвалено рішення про відновлення роботи антирейдерських аграрних штабів. Про це повідомила на брифінгу заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні на засіданні уряд схвалив рішення про відновлення роботи антирейдерських аграрних штабів, оскільки вони довели свою ефективність. Штаби працюватимуть у такому ж режимі, які і минулого року. Штаби працюватимуть стільки, скільки треба", - сказала Сукманова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін створить регіональні штаби для недопущення рейдерства врожаю у фермерів

Як уточнила вона, на сайтах облдержадміністрацій, територіальних управлінь юстиції завжди буде гаряча лінія, на яку можна звернутись, поскаржитись і взяти участь у засіданні цього штабу. Засідання штабу проводитимуться оперативно за потребою.
Штаби зобов'яжуть щомісяця звітувати до профільного комітету Верховної Ради, Міністерства аграрної політики та Міністерства юстиції про проведено роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаби Мін'юсту домоглися порушення п'яти проваджень щодо агрорейдерства

За словами Сукманової, лідерами по спробах рейдерських захоплень за останні півроку є Вінницька, Дніпропетровська, Київська, Одеська області. Тому це будуть перші області, що будуть під контролем, у яких вперше будуть проведені засідання антирейдерських штабів цього року.

Українські Національні Новини

Політика