u-misti-na-luganschini-cherez-kir-prodovzhili-shkilni-kanikuli

У місті на Луганщині через кір продовжили шкільні канікули

 • 12558 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У місті Кремінна Луганської області вирішили продовжити канікули у школах до 20 січня через захворюваність на кір. Про це повідомили у прес-службі Кремінської райдержадміністрації, передає УНН.

Так, вчора під час засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорювалося питання "напруженої епідемічної ситуації із захворюваністю на кір".

"Після обговорень комісією було прийняте рішення визнати доцільним обмеження з 14 до 20 січня поточного року проведення масових заходів, особливо з участю дітей, та продовжити канікули у школах міста до 20 січня. Обмежити практичні заняття студентів з перебуванням у медичних закладах до 20 січня рекомендовано і директору медичного коледжу", – йдеться в повідомленні.

Як уточнили у РДА, станом на 9 січня в місті Кремінна зареєстрували 11 випадків кору, з них семеро людей – із ЗОШ №2 та по одній людині з міських шкіл №1, №3, школи-гімназії. Серед хворих – двоє дорослих, усі інші – діти.

Нагадаємо, у Чернігові в шкільних та лікувальних запровадили карантин через перевищення епідпорогу захворюваності на грип.

Як повідомляв УНН, у Департаменті освіти та науки Одеської міськради рекомендували директорам навчальних закладів продовжити зимові канікули до 18 січня включно через кір та грип.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП