u-molodika-yakiy-pogrozhuvav-pidirvati-dvirnika-viluchili-granatu

У молодика, який погрожував підірвати двірника, вилучили гранату

 • 8290 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. На Київщині, у місті Боярка, поліція вилучила у 25-річного жителя міста бойову гранату та амфетамін. Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Бойову знахідку та наркотичну речовину виявили працівники кримінального блоку поліції Київщини у 25-річного жителя міста Боярка. Як з’ясувалось, напередодні цей молодик погрожував підірвати двірника", - йдеться у повідмоленні.

На місці виявлення злочину працювали працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, фахівці-вибухотехніки.

Працівниками поліції було виявлено у під’їзді багатоквартирного будинку гранату РГД-5 із запалом та майже 10 грам психотропної речовини – амфетамін.

"Як пояснив молодик, гранату він знайшов місця тому серед міста, адреси не пам’ятає. А наркотики зберігав для власного вжитку", - додали в поліції.

Виявлені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Поліція йому інкримінує незаконне зберігання боєприпасів та наркотичних речовин.

Нагадаємо, в Одесі спецслужба затримала трьох осіб, підозрюваних у збуті вогнепальної зброї та боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП