u-moment-padinnya-litak-an-148-znakhodivsya-v-tsilisnosti-slidkom-rf

На момент падіння літак Ан-148 був цілий - слідком РФ

 • 8458 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Пасажирський літак Ан-148, який впав вчора на Московській області, в момент падіння перебував у цілісності. Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ, передає УНН.

"Встановлено, що в момент падіння повітряне судно знаходилося в цілісності, без спалаху, вибух виник після падіння літака", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в офісі авіакомпанії "Саратовські авіалінії" проводяться обшуки і вилучення документів. В аеропортах зроблені виїмки документації по обслуговуванню і технічному огляду повітряного судна, а також по медичному огляду членів екіпажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запис переговорів диспетчерів з Ан-148 з'явилася в мережі

Крім того, вилучено зразки палива, файли радіообміну диспетчерів і командира повітряного судна, файли системи стеження за повітряним судном на землі і в повітрі, електронні записи показників радара польоту судна. Призначено необхідні судово-криміналістичні експертизи.

Нагадаємо, фахівці від українського державного підприємства "Антонов" готові підключитися до розслідування обставин катастрофи пасажирського літака російсько-українського виробництва Ан-148.

Українські Національні Новини

Новини Світу