u-mon-nazvali-datu-zavershennya-urokiv-vseukrayinskoyi-shkoli-onlayn

У МОН назвали дату завершення уроків Всеукраїнської школи онлайн

 • 14714 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. В Міністерстві освіти і науки підбили підсумки роботи дев’ятого тижня Всеукраїнської школи онлайн і нагадали, що навчання триватиме до 12 червня. Залишилось чотири навчальних дні, оскільки понеділок 8 червня - вихідний. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МОН.

“Добігає кінця 9-й тиждень Всеукраїнської школи онлайн – попереду останній тиждень навчання. Він триватиме 4 дні – з вівторка до п’ятниці, а понеділок, 8 червня, буде вихідним у зв’язку зі святом”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що для того, щоб повноцінно вичитати програму від початку карантину і до завершення навчального року - необхідно щонайменше 10 тижнів навчання.

“Уроки у Всеукраїнській школі онлайн розпочалися 6 квітня, тому триватимуть до 12 червня включно. Наприкінці проект збере уроки з базових предметів за програмою від початку і до кінця карантину. Мета проекту – дати шанс кожній дитині, незалежно від того, як було організовано дистанційне навчання в її школі, отримати доступ до хороших навчальних матеріалів. Дуже важливо, щоб діти мали можливість переглянути усі уроки з базових предметів за цей період. Це допоможе уникнути прогалин у знаннях, що можуть зашкодити подальшому навчанню”, - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що у межах Всеукраїнської школи також оприлюднюють спецуроки до важливих дат. Зокрема, цього тижня вийшов урок до Всесвітнього дня охорони довкілля.

“Усі відеоуроки в межах проекту будуть збережені на YouTube МОН. Надалі їх зможуть переглядати діти для повторення або ж у випадку інших вимушених пропусків школи. Впродовж 9 тижнів в межах проекту на YouTube МОН було опубліковано 1 тис. 668 відеоуроків. З них 239 уроків – для початкової школи (1-4 класи)”, - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, молодші класи закінчили навчання 29 травня.

Українські Національні Новини

Політика