u-morgakh-dnipra-ponad-1-5-tis-trupiv-rosiyskikh-soldativ-yaki-nikhto-ne-khoche-zabirati

У моргах Дніпра понад 1,5 тис. трупів російських солдатів, які ніхто не хоче забирати

 • 194003 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. У моргах Дніпра понад 1,5 тис. загиблих російських солдатів, яких ніхто не хоче забирати. Про це заявив заступник мера Дніпра Михайло Лисенко в інтерв'ю "Сьогодні", закликавши російських матерів забрати їхні тіла, передає УНН.

Цитата

"Це тільки у моргах Дніпра більше півтори тисячі загиблих російських солдатів, яких ніхто не хоче забирати. Вони лежать на території моргу у рефрижераторах. Зрозуміло, ми їх там не спалюємо, ми сподіваємося, що хтось із російських матерів зможе приїхати та забрати своїх синів, яких вони виховували все життя", - розповів Лисенко.

Деталі

За його словами, у місті вже чотири рефрижератори забиті трупами російських солдатів.

“Нехай вони виходять на своє командування. Я не хочу ховати їх у братських могилах, ми не збираємось їх кремувати. Як би там не було, але це чиїсь діти. Їх вирощували матері, вони розчісували голову гребінцем, вони їх любили, вони ходили з ними разом на перше вересня до школи, вони їх відводили. Ми не можемо так чинити, ми не нелюди. Але, будь ласка, через "Комітет солдатських матерів", до російських матерів неможливо достукатися. Але нехай вони хоч би заберуть трупи своїх синів", - закликав Лисенко.

Лисенко зазначив, що організують це все, хай хоча б заберуть трупи своїх синів.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, досягли вже близько 19,8 тис. осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство