u-moskvi-vpav-lift-u-prezident-goteli-zaginulo-dvoye-lyudey

У Москві впав ліфт у "Президент-готелі". Загинуло двоє людей

 • 23268 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. У Москві впав ліфт в "Президент-готелі", дві людини загинули. Про це УНН повідомляє з посиланням на ТАСС.

Цитата

"О 20:26 в оперативну чергову зміну Центру управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по Москві надійшло повідомлення про обвалення конструкцій за адресою: вулиця Велика Якиманка, будинок 24. Попередньо встановлено, що при проведенні ремонтних робіт сталося падіння ліфта в шахту. На жаль, за попередньою інформацією, загинули 2 робітників", - повідомили в столичний ГУ МНС.

Деталі

Повідомляється, що до падіння ліфта, за попередніми даними, призвело порушення техніки безпеки.
Інформацію про загибель двох робітників підтвердила ТАСС прессекретар керуючого справами президента РФ Олена Крилова.

"У готелі проводилися регламентні роботи з обслуговування ліфтового господарства, під час яких сталася НП", - сказала Крилова.

Вона повідомила, що "загинули двоє робітників підрядної організації, яка за договором займається обслуговуванням ліфтів".

Федеральне державне унітарне підприємство "Готельний комплекс "Президент-Готель", розташоване на великій Якиманці, знаходиться у віданні Управління справами президента РФ.

Доповнення

У середу, 12 січня, в Красноярську (Росія) в поштове відділення увійшов озброєний автоматом Калашникова чоловік. Він був п'яний і агресивний-погрожував працівникам пошти і відвідувачам.

Українські Національні Новини

Новини Світу