u-moz-gotuyut-karantinni-zakhodi-dlya-ukrayintsiv-yakikh-evakuyuyut-z-kitayu

У МОЗ готують карантинні заходи для українців, яких евакуюють з Китаю

 • 20891 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У МОЗ готують можливі карантинні заходи для українців, яких будуть евакуювати з Китаю. Про це заявив на брифінгу щодо поширення коронавірусу генеральний директор Директорату громадського здоров’я МОЗ України Андрій Скіпальський, передає кореспондент УНН.

"Чітку дату (евакуації українців з Китаю – ред.) поки що не встановлено. Про це сьогодні була нарада в Мінінфраструктури. Результати її я поки не можу вам дати, я думаю буде чітка зрозуміла дата, будуть саме головне підготовлені заходи власне для можливої карантинізації", - сказав Скіпальський.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я не рекомендує вводити обмеження на поїздки або торгівлю у зв'язку зі спалахом нового коронавірусу 2019-nCoV, водночас остаточне рішення щодо обмежувальних заходів має приймати уряд.

Посольство України у Китайській Народній Республіці встановило зв’язок з 71 громадянином України, які перебувають у провінції Хубей, закритій на карантин у зв’язку зі спалахом смертельного коронавірусу. З них 51 особа висловила бажання бути евакуйованими до України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НБУ: Україна торік виплатила 1,6 млрд дол. боргу МВФ

     • 14469 переглядiв