u-moz-onovili-spisok-krayin-chervonoyi-ta-zelenoyi-zon-6

У МОЗ оновили список країн "червоної" та "зеленої" зон

 • 49469 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн "червоної" та "зеленої" зон - з урахуванням кількості активних випадків коронавірусної хвороби COVID-19 на 100 тис. населення, передає УНН.

Деталі

Так, у порівнянні з попереднім списком від 12 лютого, кількість країн “червоної” зони скоротилася з 74 до 71. Зокрема, за тиждень Ботсвана, Франція потрапили із "зеленої" у "червону" зону, а Китай навпаки - вибув з "червоної" у "зелену".

До переліку “зеленої” зони входять Угорщина та Білорусь, загалом в “зеленій” зоні 123 країни, зокрема: Туреччина, Болгарія, Греція, Азербайджан, Єгипет, Мексика, Японія.

Доповнення

В Україні зафіксовано вже 1,293 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 18 лютого - 6,5 тисячі, зростання проти дня раніше. Другий день поспіль одужалих менше, ніж захворілих. Госпіталізацій за добу - понад 2 тисячі, третій день поспіль.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Івано-Франківській (753), Вінницькій (581), місті Київ (544), Чернівецькій (458) та Львівській (422) областях.

Українські Національні Новини

Суспільство