u-moz-rozpovili-pro-stan-ukrayintsiv-yaki-perebuvayut-u-novikh-sanzharakh-na-observatsiyi

У МОЗ розповіли про стан українців, які перебувають у Нових Санжарах на обсервації

 • 12012 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Обсервація закінчиться у четвер, 5 березня, стан всіх людей стабільний, температури у нікого немає. Про це сказав заступник голови МОЗ, головний санітарно-епідеміологічний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу, передає УНН.

"Стосовно ситуації у Нових Санжарах, де відбувається обсервація, яка закінчиться у четвер (5 березня - ред.). Сьогодні ми маємо після ранкового огляду ситуацію стабільну, як завжди, симптомів гострої респіраторної хвороби не виявлено, людей з підвищеною температурою тіла немає. Всі здорові, всі очікують на завершення обсервації, яку ми плануємо провести у четвер", - повідомив він.

Нагадаємо, спецрейсом з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань до України прибули загалом 94 особи, з яких 22 особи – члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю). 

Як раніше повідомлялося в УНН, станом на 2 березня 2020 року, у світі зареєстровано 89 072 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 048 — летальні. Одужало вже 45 074 осіб. В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

Українські Національні Новини

Суспільство