u-mvs-gruziyi-zayavili-scho-vsi-zatrimani-pid-chas-protestiv-u-tbilisi-vzhe-na-voli

У МВС Грузії заявили, що всі затримані під час протестів у Тбілісі вже на волі

 • 816687 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. МВС Грузії повідомило про звільнення всіх затриманих під час акцій останніх днів у Тбілісі, передає УНН.

Деталі

Проте заява МВС не не означає зняття відповідальності - частину звільнено у зв'язку із закінченням терміну перебування у слідчому ізоляторі та рішення суду буде пізніше. Інших уже суд оштрафував.

МВС називає дати затримання 7 та 8 березня, поки незрозуміло, чи торкнулося звільнення і тих, хто був затриманий у ніч цього четверга.

Як пишуть Новини Грузія, повідомлення МВС наразі перевіряють правозахисні організації – справи більшої частини затриманих вели їхні адвокати.

Раніше

Правляча партія Грузії "Грузинська мрія" та рух "Сила народу" вирішили відкликати з парламенту країни законопроєкт про "іноагентів", ухвалений у першому читанні, після того, як демонстранти провели багатотисячні мітинги біля будівлі парламенту 7 та 8 березня.

Проте опозиція Грузії не має наміру припиняти мітинги в Тбілісі, попри заяви влади про відкликання скандального законопроєкту “Про агентів іноземного впливу”.

Українські Національні Новини

Новини Світу