u-mvs-kazhut-pro-znizizhennya-rivnya-zlochinnosti-ale-prognozuyut-yogo-zrostannya-v-perspektivi

У МВС кажуть про знизиження рівня злочинності, але прогнозують його зростання в перспективі

 • 155355 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. З початку повномасштабного вторгнення росії, в Україні знизився рівень злочинності, водночас не виключене погіршення показників у майбутньому. Про це заявив Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Цитата

«Ми дійсно продовжуємо фіксувати зниження рівня злочинності, зокрема у декілька разів знизились дорожньо-транспортні, там де мали місце травми чи-то загибель людей. У нас значною мірою знижені тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть. Є зниження крадіжок, зниження пограбувань. Але ми не маємо жодних ілюзій, що впродовж певного періоду часу у зв'язку з погіршенням соціально-економічної ситуації у нашій країні ми зіткнемося зі зростанням злочинності, в тому числі насильницького характеру», - сказав Єнін.

Деталі

Говорячи про дані статистики на сьогоднішній день, Перший заступник міністра відзначив, що з початку воєнного стану МВС зафіксовано близько 10 тисяч крадіжок, з яких огранами Національної поліції розкрито майже 4 тисячі.

Пограбування, які стались під час воєнного стану, розкриті практично всі - цифри коливаються на межі 90%. Такі самі показники по всіх інших видах злочинів, зазначив Єнін.

Українські Національні Новини

Суспільство