u-mvs-rozpovili-scho-mistitsya-u-materialakh-dosudovogo-rozsliduvannya-u-spravi-sheremeta

У МВС розповіли, що міститься у матеріалах досудового розслідування у справі Шеремета

 • 11702 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. В Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що під час досудового розслідування у справі вбивства журналіста Павла Шеремета вони опрацювали майже 20 тис. годин відеозаписів, допитали понад 3 тис. осіб і призначили 106 комплексних експертиз. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МВС.

“Досудове розслідування за фактом умисного вбивства Павла Шеремета тривало 1402 дні. Матеріали провадження налічують понад дві сотні томів: 38 томів – стосовно трьох підозрюваних, більше 200 – щодо встановлення інших фігурантів, організаторів та замовників цього злочину. Аби встановити виконавців та організаторів, проведено ряд слідчих і розшукових дій. Зокрема опрацьовано майже 20 тисяч годин відеозаписів (а це записи від п’яти днів до двох місяців фіксації), допитано понад 3000 осіб, опрацьовано майже 44 тисячі абонентських номерів”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що також під час досудового розслідування опрацювали 15 тисяч ІМЕІ - унікальних номерів телефонів та 400 моніторингів. При цьому в кожному моніторингу - від 4 000 до 200 000 з’єднань абонентів.

“Окрім того, проведено, відповідно до рішень судів, 180 окремих слідчих (розшукових) дій, призначено 106 комплексних експертиз”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Підозрюваним у справі надали доступ для ознайомлення з матеріалами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП