u-mvs-zayavili-scho-u-vbivstvi-mosiychuka-buv-zatsikavleniy-kadirov

У МВС заявили, що у вбивстві Мосійчука був зацікавлений Кадиров

 • 23266 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко заявив, що у вбивстві нардепа Ігора Мосійчука міг бути зацікавлений  глава Чечні Рамзан Кадиров. Про це він заявив в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Варіантів може бути небагато, замовник один - це РФ і є конкретні докази, які можуть підтверджувати те, що зацікавленим був, зокрема, Рамзан Кадиров," - заявили у МВС.

Так, у 2014 році, Кадиров "відкрито говорив про свої наміри убити Мосійчука та деяких його колег".

"Інші версії слідство розглядає, але я думаю, що доказова база зараз достатня для того, щоб однією з пріоритетних мати саме версію російського замовника і не виключаю, що виконавці можуть бути найрізноманітніші... але те, що це Росія у мене немає сумнівів," - сказав радник МВС.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа Мосійчука скоїли замах. У спеслужбі УНН повідомили, що вибух стався на вулиці Адама Міцкевича, 10 приблизно о 22:03 після того, як І.Мосійчук вийшов з редакції одного з телеканалів. За попередніми даними, незадовго до цього до місця події невідомими було підігнано мотоцикл, який вибухнув після того, як І.Мосійчук вийшов із будівлі.

Як повідомляв УНН, внаслідок теракту, загинуло двоє людей: охоронець Мосійчука 30-ти річний працівник поліції полку особливого призначення і Михайло Мормель - 36-річний випадковий перехожий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП