u-mzs-priynyali-kopiyi-virchikh-gramot-vid-novogo-posla-nimechchini

У МЗС прийняли копії вірчих грамот від нового посла Німеччини

 • 9743 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль у п’ятницю прийняла копії вірчих грамот від новопризначеного Посла ФРН в Україні Анки Фельдгузен. Про це повідомляє прес-служба МЗС України, передає УНН.

Так, у ході зустрічі було констатовано динамічний характер двостороннього співробітництва між Україною та Німеччиною. Зеркаль відзначила важливу роль Берліна у збереженні суверенітету та територіальної цілісності України внаслідок російської агресії, а також у збереженні підтримки міжнародної спільноти нашій країні у протидії агресору.

Заступник міністра окремо ознайомила німецького посла з підсумками міжнародних судових процесів України проти Росії як агресора й висловила впевненість, що Німеччина продовжуватиме підтримуватиме зусилля України щодо безумовної імплементації Москвою рішень поважних судових інстанцій. Торкаючись енергетичної сфери, Зеркаль відзначила важливість подальшої співпраці з Урядом ФРН задля ефективної імплементації директив Єврокомісії щодо зміцнення енергобезпеки та конкуренції на внутрішньому ринку газу в Євросоюзі.

Фельдгузен дала високу оцінку стану демократії в Україні, свідченням чого, зокрема є вільні та демократичні виборчі процеси.

Як повідомляв УНН, раніше МЗС прийняло копії вірчих грамот від новопризначеної Посла Фінляндії в Україні.

Українські Національні Новини

Політика