u-mzs-rf-prokomentuvali-sanktsiyi-yes-schodo-vidpovidalnikh-za-vibori-v-krimu

У МЗС РФ прокоментували санкції ЄС щодо відповідальних за вибори в Криму

 • 14216 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Санкції Європейського союзу щодо осіб, відповідальних за проведення виборів в окупованому Криму, "демонструють його справжнє ставлення до населення Криму, інтересів і сподівань жителів півострова". Про це заявила представник МЗС РФ Марія Захарова, передає УНН з посиланням на прес-службу російського МЗС.

"Нові заходи Євросоюзу в черговий раз демонструють його справжнє ставлення до населення Криму, інтересів і сподівань жителів півострова. Забувши про високі принципи демократії і прав людини, в Брюсселі наполегливо прагнуть "покарати" тих, хто причетний до організації демократичних волевиявлень на півострові. Єсовцям, мабуть, не дають спокою істотні позитивні зміни в житті кримчан після 2014 р особливо на контрасті з ситуацією в Україні, громадяни якої із зрозумілих причин відчувають себе ошуканими з боку ЄС, які обіцяли їм свого часу швидке "світле майбутнє", - заявила Захарова.

Вона зазначила, що російська сторона зберігає за собою право адекватно відреагувати на черговий недружній крок ЄС.

Нагадаємо, в ЄС назвали імена і посади осіб, які потрапили під дію нових санкцій. Це - заступник голови кримської виборчої комісії Інна Миколаївна Гузєєва, секретар Кримської виборчої комісії Наталія Іванівна Безрученко, голова Севастопольської виборчої комісії Олександр Юрійович Петухов, заступник голови Севастопольської виборчої комісії Мирослав Олександрович Погорєлов, секретар Севастопольської виборчої комісії Анастасія Миколаївна Капранова.

Українські Національні Новини

Політика