u-mzs-rosiyi-zanepokoyeni-cherez-dzvinok-z-ukrayinskogo-nomeru-iz-ssha

У МЗС Росії занепокоєні через дзвінок з українського номеру із США

 • 20348 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова висловила занепокоєння через телефонний дзвінок, який вона начебто отримала з українського номеру телефону від представників американського видання Buzzfeed. Про це Захарова написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"О 20:41 за московським часом лунає дзвінок по WhatsApp. Дзвонить дівчина, каже, що вона чи то працює то чи пов'язана з горезвісним Buzzfeed. Запитує, як вона може зв'язатися з Михайлом Калугіним", - сказано в повідомленні.

Йдеться про російського дипломата, якого, за словами Захарової, ресурс звинувачує у зв'язку з американським президентом Дональдом Трампом. Під час телефонної розмови на іншому кінці дроту втрутився "американський чоловічий голос".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ занепокоєні рішенням Японії розмістити ПРО США

"Коли це дивне багатоголосся закінчується, я з подивом виявляю, що розмова велась з українського мобільного номера", - написала стурбована Захарова.

На запитання представниці МЗС, чому з Buzzfeed дзвонять з українського номеру, Захаровій, за її словами, відповіли, що телефонують з Нью-Йорка з українського телефону, а громадянство співрозмовника до справи стосунку не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС РФ прокоментували рішення США про постачання летальної зброї Україні

За її словами, після цього на її телефон прийшов запит про "справу Калугіна".

Українські Національні Новини

Політика